Nyt udviklingsværktøj hos PCgo pr. september 2021

Opgradering af udviklingsværktøjet

PCgo har opgraderet sit udviklingsværktøj til 5.0 med talegenkendelse og kan nu tilbyde endnu flere funktioner pakket ned i en brugervenlig og funktionel applikation til danske virksomheder.
Der er dermed lagt op til endnu flere spændende løsninger til jer der vil have optimeret jeres tid og have det maksimale ud af jeres data. Billigt, mobilt og tilgængeligt..

Stadig support til eksisterende 4.1 udgivne løsninger

Der er stadig support til og videreudvikling på opgaver udført med Kalipso 4.1, men nye opgaver bliver selvfølgelig udført med seneste værktøj.
Ved anmodning kan eksisterende frigivne løsninger opgraderes til 5.0 for fast eller timepris.

Opdateret er:
Udviklingsmiljøet
Kalipso v5.0 har et helt nyt miljø.
Dette er enklere, hurtigere og omhyggeligt udformet nyt udseende sørger for, at du har alt du har brug for uden at skulle kigge efter det. Nye ikoner er tilføjet såvel som et nyt værktøj til at redigere dem. Denne ikoneditor tillader det
brugeren til at oprette sine egne ikoner såvel som ændre farver med mere på eksisterende ikoner.
Kalipso er moderne og intuitiv mere og mere valget for udvikling af mobile apps
Ydeevne
Tid er penge, og vi vil sikre os du udnytter værktøjerne til din fordel. Med det i tankerne bringer denne nye version flere ydelsesforbedringer. Nogle af de processer der er forbedret er:
• Gem projektet
• Test af projektet
• Håndtering af handlinger
• Find
• KClient-kodeudførelse.
Fuld UNICODE Kalipso Designer hat fået fuld Unicode-support, så der ikke mere skal ændres  i Designer tegnsæt når der udvikles til regioner i verden med forskellige tegnsæt.
Forbedret GUI
Kalipso har nu stilarter, der giver dig mulighed for det gøre dine apps mere attraktive, kloge og fleksible.
Hvis en designer i din virksomhed har oprettet stilarter til dig kan de nu tilknyttes dit projekt og du kan nyde den nye brugergrænseflade
i din app. Hvis der allerede bruges stilarter og du får behov for bare at opdatere din app-brugergrænseflade, giver det øjeblikkeligt en splinterny brugergrænseflade i din app.
Adobe XD
Hvis du er en mere avanceret designer kan du med fordel bruge plugin til Adobe XD.
Brug kraften fra Adobe XD til at oprette fantastiske stilarter til Kalipso
Sikkerhed Sikkerhed er vigtigere end nogensinde. Flere nye funktioner er tilføjet til Kalipso 5.0 for at give endnu mere sikkerhed til din applikation. Bland andet er Socketkald forbedret med SSL og du kan give en klient certifikat til at oprette forbindelse til en godkendt SSL.

Og meget meget meget mere