Søg professionel rådgivning og opnå resultater, der viser sig på bundlinjen

Så skal du benytte en professionel rådgiver.

Indkøb:

Indkøbsfasen er tiden hvor du afsøger markedet og overvejer, hvilke leverandører der kan tilbyde de løsninger, som du og din virksomhed har brug for.

Markedet for dataopsamlingsudstyr og opmærkning er præget af et uoverskueligt stort udbud af leverandører og ikke mindst produkter, der tilbyder forskellige løsninger til din opgave. Det er i denne fase, at PCgo kan tilbyde rådgivning og være jeres samarbejdspartner der udvælger nogle muligheder blandt mange. Vi systematiserer de valgmuligheder der er inden for software og håndholdte terminaler.

PCgo har årelang erfaring og gode kontakter til branchens mest professionelle partnere og sammen finder vi den helt rigtige løsning, hvor investeringen lønner sig bedst muligt og virksomheden og jeres medarbejdere bliver glade for valget.

PCgo har oparbejdet et troværdigt netværk inden for samarbejdspartnere i denne branche. De er alle løsningsorienteret og har adgang til udstyr til konkurrencedygtige priser.

Vælger du PCgo som foretrukken udvikler er du derfor også sikker på at jeres udstyr er understøttet, at der er kortest mulig udviklingstid og levering til skarpeste projektpris.

Vejledning:

PCgo kan være den erfarne rådgiver, som giver jer et professionelt råd inden beslutningen om at springe frem til sidste nye teknologiplatform. Hermed kan I drage nytte af de seneste aflæsekapaciteter og kommunikationshastigheder som nyt udstyr tilbyder. Er udstyret mere end 5 år gammelt, kan der virkelig mærkes en forbedring på flere punkter. Enhederne udvikles hvert år til at være hurtigere, lettere og smartere. I mange situationer handler det om at begrænse, hvor meget man vil udnytte de nye muligheder. De nye enheder kan så meget mere end det gamle udstyr, at det bliver en udfordring at begrænse medarbejdere i at tage fokus fra den egentlige arbejdsopgave.

Har du udstyr der mindre end 5 år gammelt og i funktionelt stand, kan det ofte betale sig forlænge brugen af disse med en ny tidssvarende applikation. Så kan der suppleres op med nye enheder, efterhånden som de gamle udfases.

PCgo kan give et fordelagtigt bud således at din investering udnyttes maksimalt.

Indkøbsoptimering:

Foretrækker du at indkøbe via internettet og dermed ved en leverandør, der er mere fokuseret på salg end på viden om produkter, kan PCgo bidrage med flere detaljer. Vi kan bidrage med viden på området og sikre at du kun betaler for det, du har brug for.

De professionelle danske leverandører der er fokuseret på dataopsamling, vil oplyse dig priser og ydelser der afspejler antallet af enheder du ønsker, kompleksiteten, lagerstatus og selvfølgelig deres indkøbspris.

De bløde værdier som presales besøg og telefonhjælp vil ofte være gratis, mens ikke alle yder aftersales support eller service udover garantihåndtering.

Derfor er det vigtigt at du vælger de rigtige partnere, der kan og vil matche dit behov. PCgo anbefaler de professionelle danske samarbejdspartnere.

Samarbejde med hardwareleverandører

Herunder nogle af mine samarbejdspartnere til hardwareleverance og med lang erfaring for udarbejdelse af løsninger.
– Liste ikke prioriteret i rækkefølge –

'Stregkoder kan øge din indtjening'

Jens Peder Bach Jensen
tlf. 72 22 02 11

'IT-løsninger, hardware og infrastruktur'

Johnny Nørgaard
Tlf. 76 71 00 00

Stort udvalg af udstyr på tværs af producenter. Lad os få en snak om hvad jeg kan hjælpe med