Hvad koster en specialbygget løsning?

Lav her et hurtigt kontant prisoverslag for din opgave og fremtidig support.
Udregningen kan bruges til at bestemme om det er biligst og bedst at købe specialudviklet applikation, frem for at leje brugsretten månedsvis hos udbydere af applikationer. Ved at købe udvikling kan du distribuere applikationen over mange enheder uden at skulle bekymre dig om licenser. Derudover kan du få integreret funktioner som kun benyttes i netop din virksomhed.

I felterne til venstre kan du indsætte dine ønsker og behov som du forestiller dig det skal se ud i applikationen. Du kan i felterne angive hvorledes forholdene tænkes koblet sammen og på hvor mange visninger på den mobile enhed. En “Visning” er typisk et skærmbillede med en bestemt funktion der adskiller sig fra hinanden. På hver visning kan der være mere eller mindre kompliceret datavalidering alt afhængig af behov.

I det hurtige prisoverslag er kun et par felter der er krævet og de fleste er numerisk input af et antal efter dit valg.
Hvis du tænker at det ligger i nærheden af dit budget kan du med fordel gemme den udfyldte side i et dokument og sende til ulf@pcgo.dk til videre dialog.

Du kan med fordel sammenholde investeringen med indtastning på siden: Return Of Investment