Stor faglighed på tværs af hardware producenter

Har du en idé til mobil dataopsamling?

Med Kalipso fra Sysdev og med PCgo som partner, får du mulighed for at udvikle meget avancerede systemer der giver dig bedre og hurtigere data end du er vant til.

Helt problemfrit og sikker dataudveksling mellem den mobile enhed og dine centrale data.

PCgo laver altid opgaver ud fra ‘privacy by design’ og ‘privacy by default’.

Modtag demoprojekt til videreudvikling og lad mig hjælpe dig videre med dine tanker.

I demo tilstanden uden licens, tillades op til 3 forms(sidevisninger) og begrænset til plan 0 (lag på samme side). Ved afvikling på enhed vil stå “DEMO” .

Herefter kan du vælge at licensere programmet gennem PCgo, så du selv fremover kan udvide og tilrette. Eller du kan købe PCgo til de avancerede funktioner, fjerne “DEMO” fra din applikation eller købe de gode råd efterhånden som du støder ind i udfordringer.

Jo mere du kan selv, jo billigere for dig.

Simpel Registrering | Registrering med Validering | Integration med ERP system

Fra småt til stort – Når du får brug for mere

Registrering:
Dataregistrering og afsende data:

 • Varenummer og antal
 • Inventarregistrering
 • GPS dokumentation
 • Foto dokumentation
 • Komme/Gå registrering

Validering:
Validering af opsamlede data inden afsendelse:

 • Vareoptælling med validering
 • Varemodtagelse med validering
 • Komme/Gå registrering med validering

Integration:
Valgmenu til flere funktioner med eventuelle krydsvalidering:

 • Varepluk til ordre.
 • Varemodtagelse.
 • Tidsregistrering af medarbejder på opgave.
 • Arbejdsstyring.
 • Oprettelse af salgsordre af mobil sælger
 • meget mere…

Stregkodelæsning

Stregkodelæsning er en vigtig, let og økonomisk funktion til hurtig dataopsamling. En af funktionerne er at afkode EAN128/GS-1 koder og tildele hver AI til et felt på skærmen eller til en variabel. Dette kan let udføres gennem Kalipso og der forefindes allerede udviklinger som der kan bygges videre på til akkurat dit behov.

Udviklingsværktøjet Kalipso…

…er en hurtig og kraftfuld applikationsgenerator til IOS, Android og Microsoft operativsystemer.

Enheder fra følgende producenter er specielt understøttet med tilpassede funktioner: Microsoft, Cipherlab, Datalogic, Zebra, Honeywell, Unitech, TSC, Newland-id, Denso, M3 mobile, Intermec, Citizen, Nordic ID, Psion og Bluebird. Derudover kan der skrives apps til alle andre enheder med WinCE, Android eller Apple IOS hvis man har nok i funktioner som kamera, GPS, Bluetooth med mere. Kontakt PCgo hvis du er i tvivl om dit udstyr er brugbart.

Kalipso leverer platformen til at oprette professionelle avancerede programmer på kort tid og dermed har du færre omkostninger. Den giver et gennemprøvet fundament til brug af de faktiske teknologier i enhederne og med den kvalitet, som vi kan forvente af noget godt og velafprøvet.

Af løsninger kan nævnes: Mobil sælger, lagerstyring, lagerpluk, beviset for levering, teknisk service, ruteregnskab, undersøgelser, billetsystemer, og mange andre tænkelige applikationer. Med den kraftfulde kommunikationsmotor og et velfungerende synkroniseringsværktøj giver Kalipso mulighed for at udvikle online og offline mobilapplikationer ved brug af WI-Fl, 3G, GPRS, Bluetooth, USB / serielle porte. Med mere end 500 funktioner, giver Kalipso Studio professionel den meget intuitive brugerflade som vi har brug for.

Flere kommunikationsformer understøttes

Applikationer kan arbejde online eller offline, med synkronisering ved hjælp af GPRS, 3G, WIFI, Bluetooth, USB eller serielle porte. Faktisk direkte fra enheden selv eller ved hjælp af “MIS Communicator” (vores stærke kommunikationsgateway). Kalipso understøtter alle meddelelser baseret på IP eller serielle porte.

Kalipso har også en kraftig udskrivningsmotor baseret på MIS-ML sprog. Med denne motor, er det muligt at oprette eller ændre rapporter og dokumenter til udskrivning på stort set alle bærbare printere på markedet. Oprettelsen af ​​PDF-filer er også muligt med denne motor og de oprettede dokumenter kan fx forhånd vises og sendes som e-mail.

Både online og offline

Med de indbyggede funktioner i Kalipso kan der synkroniseres til dine databasetabeller på din server via ODBC / OLEDB gateway. Der kan overføres tekstfiler, billeder, videoer og alle slags andre filer. Kalipso tilbyder også HTTP Requests der med få indstillinger giver dig mulighed for dataudveksling over internettet. Alt det og meget mere.

RFID og NFC radiobriklæser

Gennem platformen administreres RFID og NFC systemer under de standarder der er udviklet sammen med de store aktører på markedet. Der kan læses og skrives forskellige slags tags, med forskellige frekvenser. Producenter som Intermec, Zebra, Motorola og Unitech (UHF), Datalogic, Escort Memory System, Baracoda og Opticon (HF) og Teklogix (LF) er direkte tilgængelige i Kalipso platformen. Det er også muligt at oprette forbindelse til tags fra producenter, der bruger eksterne DLL’er eller ved at bruge direkte kommunikation (seriel eller sokkel) mellem RFID-moduler og Kalipso.